Novi e-Racer

Leon Competición

Modeli

CUPRA
Born
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
CUPRA
Tavascan
TRKAĆI AUTOMOBILI
Novi e-Racer
TRKAĆI AUTOMOBILI
Leon Competición
Combined ShapeCreated with Sketch.
CUPRA Tavascan
DIZAJN
DIZAJN
ELEKTRIFIKACIJA
POVEZIVOST
SISTEMI POTPORE
SPECIFIKACIJE
ČESTO POSTAVLJANA PITANJA
Vozilo nije dostupno u prodaji.

NOVI CUPRA TAVASCAN

UVIJEK POSTOJE ONI KOJI SE USUDE IĆI KORAK DALJE
Do:
517
km*
Do (250 kW):
340
KS*
0 - 100 km/h:
5.6
s
Utjelovljenje individualnosti
Jedinstvena filozofija dizajna nadahnjuje elegantan, aerodinamičan vanjski izgled s progresivnim elementima u unutrašnjosti.
Vodeći u inovaciji
Osvijetljeni CUPRA logotipi sprijeda i straga te stražnje svijetlo cijelom širinom stražnjeg kraja upotpunjuju sportski izgled vozila.
Video starten
Ostavite dojam
Isklesana unutrašnjost koja odražava elegantne vanjske linije.

 

NOVA DEFINICIJA PERFORMANSI

Mogućnosti elektrifikacije

Novi CUPRA Tavascan donosi revoluciju u iskustvo vožnje, dajući vam slobodu profinjenog kretanja kroz grad. Uz potpuno električni domet do 547 km*, i mogućnost punjenja od 0 - 100 km u samo 7 minuta**, ulijeva pouzdanje da krenete puno dalje.

Povezanost je važna
Uživajte u povezivosti više razine preko 15" navigacijskog sistema i aplikacije My CUPRA.
Uvijek povezani, gdje god pošli
Uživajte u potpunosti u svakom putovanju uz besprijekornu povezivost s vašim pametnim telefonom.

 

Usredotočeni na putovanje

Naši napredni sigurnosni i sistemi potpore za vozača omogućuju vam da se usredotočite na ono što je bitno – cestu ispred vas.

Putujte sigurnije

Pokriveni sa svih strana. Sistem potpore Travel Assist kombinuje automatsku regulaciju razmaka (ACC) i potporu zadržavanja vozila na voznoj traci (Lane Assist Plus) kako biste ostali u svojoj voznoj traci na sigurnoj udaljenosti od ostalih vozila, a u kombinaciji s potpomognutom promjenom vozne trake, nadzire vašu okolinu i sprečava promjenu vozne trake sve dok to ne bude sigurno.

Jednostavno parkiranje

Parkirajte svoj Tavascan poluautonomno uz uvježbanu potporu pri parkiranju, sistem koji skenira putanju u često korištenom okruženju te potporu pri parkiranju na daljinu koja omogućava izvršenje manevara preko vašeg mobilnog uređaja, a dizajnirana je za upotrebu na uskim parkirnim mjestima.

 

Novi pogonski sklopovi za novu eru.

Dvostruki motor visokih performansi razvija maksimalni okretni moment, a s njim i uzbuđenje.

 

CUPRA Tavascan dolazi u dvije izvedbe, ENDURANCE i VZ. 

ENDURANCE
Motor
Baterija 77 kWh
Automatski/pogon na stražnje točkove
električni
Karakteristike motora:
Najveća snaga
210
kW*
Električni doseg
547
km*

Glavne karakteristike:

 • 21" lakometalne felge
 • CUPRA modusi vožnje
 • CUPRA CONNECT GEN4
 • Sportska sjedala Dark Night 
 • 15" navigacijski sistem
 • Osvijetljeni CUPRA logotipi 
 • Travel Assist 2.6
 • Potpore pri parkiranju
 • Matrix LED glavna svjetla
 • SENNHEISER® sistem
TAVASCAN VZ
Motor
Baterija 77 kWh
Automatski/dvostruki motor, pogon na sve točkove
električni
Karakteristike motora:
Najveća snaga
250
kW*
Električni doseg
517
km*

Glavne karakteristike:

 • 21" lakometalne felge
 • CUPRA modusi vožnje
 • CUPRA CONNECT GEN4
 • Sportska sjedišta Dark Night
 • 15" navigacijski sustav
 • Osvijetljeni CUPRA logotipi 
 •  Travel Assist 2.6
 • Potpore pri parkiranju
 • Matrix LED glavna svjetla
 • SENNHEISER® sistem

 

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Koliki je stvarni doseg električnog vozila?

Baš kao i kod vozila s motorom na izgaranje, potrošnja (a kao posljedica toga i doseg) električnog vozila razlikuje se ovisno o vožnji i ortografiji ceste. Ako je vožnja 100 % gradska, doseg će nakon potpunog punjenja biti veći, jer se velika količina energije rekuperira tijekom kočenja. S druge strane, ako je vožnja 100 % na autocestama, autonomnost će biti manja, jer električna vozila troše više energije pri većim brzinama. Taj se doseg također može razlikovati ovisno o upotrebi klima-uređaja. Za više informacija pogledajte stranicu CUPRA elektrifikacija. 

Je li trošak vlasništva za električna vozila manji u usporedbi s onim za vozila s motorom na izgaranje?

Najveća je razlika u potrošnji. Cijena električne energije obično je niža od cijene benzina ili dizela. Zahvaljujući tomu, možete prijeći 100 km za manje od 2,00 € ili pak puniti bateriju putem sustava solarnih panela u svom kućanstvu. K tomu, električno vozilo ima niže troškove održavanja od vozila s motorom na izgaranje jer ima manje dijelova, što pak znači manje trošenja i habanja.

Kako se puni model CUPRA Tavascan?

Novi CUPRA Tavascan možete puniti kod kuće, na putu ili na svom odredištu. Punite ga kod kuće preko obične utičnice ili s pomoću punjača CUPRA Charger.

Koliko dugo se puni CUPRA Tavascan?

Ovisno o vrsti punjenja, ono može trajati od nekoliko minuta do nekoliko sati. Na stanicama za brzo punjenje moguće je napuniti ga do dosega od 100 km u samo 7 minuta**, što je savršeno vrijeme za popiti kavu. Za više informacija pogledajte stranicu CUPRA elektrifikacija.

Mehr anzeigen

*Model CUPRA Tavascan trenutačno nije dostupan za prodaju jer čeka na homologaciju. Predstavljeni tehnički podaci samo su indikativni i mogu se razlikovati. Dostupna snaga (KW) i ubrzanje vozila ovise o razini napunjenosti baterije i njezinoj temperaturi. Slike služe isključivo u ilustrativne i informacijske svrhe i ne moraju odgovarati serijskoj proizvodnji.

 

Električni doseg vozila razlikuje se ovisno o nizu faktora kao što su ortografija terena, vremenski uvjeti, stanje napunjenosti vozila (putnici + prtljaga), starost i stanje baterije, odabrana dodatna oprema (felge, gume ...), upotreba perifernih potrošača kao što su grijanje, klima-uređaj ili grijanje sjedala, kao i o stilu vožnje. Navedena autonomnost je privremena vrijednost i izračunata je u skladu s WLTP uredbom koja utvrđuje standardne uvjete ispitivanja primjenjive na sve proizvođače tako da su vrijednosti izračunate prema ovoj uredbi međusobno usporedive za sva vozila.

 

**Vrijeme punjenja može se razlikovati ovisno o sljedećim faktorima: vanjska temperature i temperature baterije, najveći napon vašeg sistema punjenja i njegovo trenutačno stanje, kao i stanje baterije i upotreba ostale električne opreme u vozilu tokom punjenja.