Novi e-Racer

Leon Competición

Modeli

CUPRA
Born
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
CUPRA
Tavascan
TRKAĆI AUTOMOBILI
Novi e-Racer
TRKAĆI AUTOMOBILI
Leon Competición
Combined ShapeCreated with Sketch.

CUPRAx2 donosi METAHYPE

Polažemo temelje za novu viziju novog doba.

 

Godina 2022. bit će godina marke CUPRA. Povodom obilježavanja 4. godišnjice objedinjujemo svoje ambicije i ulažemo sve na broj 2, koji slovi za dualnost, partnerstvo i rast: CUPRAx2. Ovaj je korak popraćen ambicioznom vizijom: povećanje prodaje, mreže i ponude proizvoda, kontinuirana ekspanzija te udvostručavanje prostora za jedinstvena i emotivna iskustva.

Marka CUPRA nikad nije voljela sjediti na rezervnoj klupi. Jedinstvena i nezaboravna iskustva utkana su u samu srž svega što činimo. Naš put prema digitalnom dobu nastavlja se, a mi svaki put pronalazimo nove načine kako pomaknuti granice. Odlučujući korak prema naprijed nastojimo postići uvođenjem METAHYPEA, svemira koji funkcionira prema načelu kolaborativnog prostora, u okviru kojeg marke, start-up firme i kreatori sadržaja pružaju cijeli niz događanja, okupljanja i iskustava za pojedince radi stvaranja i dijeljenja kulture.

Video starten

Video starten

Video starten

Temelj svemira METAHYPEA je saradnja. Naš je plan udružiti snage s globalno renomiranim partnerima, kao što je festival Primavera Sound iz svijeta muzike ili U-BEAT iz svijeta zabavne industrije, te tako pokrenuti novu generaciju.

Postojat će prostori u okviru kojih će marke i pojedinci moći sarađivati prezentacijom umjetničkog sadržaja kao što su NFT-ovi, izlaganjem digitalnih i fizičkih proizvoda, streamingom sadržaja i organizacijom događanja.

Marka CUPRA će putem METAHYPEA stvoriti nova iskustva na različitim tačkama tokom putovanja na koje se upustite, a svako od njih imat će potencijal iz temelja promijeniti način na koji smo prethodno komunicirali i surađivali.

Projektom METAHYPE obilježava se 4. gosšnjica marke CUPRA, a on će predstavljati naš pristup novom virtualnom dobu.

CUPRAx2: pokretanje METAHYPEA

Hoćete li nam se pridružiti?