Novi e-Racer

Leon Competición

Modeli

CUPRA
Born
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
CUPRA
Tavascan
TRKAĆI AUTOMOBILI
Novi e-Racer
TRKAĆI AUTOMOBILI
Leon Competición
Combined ShapeCreated with Sketch.

06.09.2023

CUPRA javnosti otkriva izložbeno vozilo DarkRebel, uz najbolje rezultate isporuka do sada

  • CUPRA DarkRebel maksimalna je provokacija dizajna marke CUPRA, stvorena u suradnji s CUPRA Tribe putem virtualnog Hyper konfiguratora marke..
  • CUPRA je do sad tijekom 2023. isporučila 150.000 vozila, što je 60 % više od istog razdoblja prošle godine.
  • Pustolovna marka radi na svom ulasku na sjevernoameričko tržište u sklopu globalizacije marke.

 

Na sajmu automobila IAA 2023. u Münchenu, marka CUPRA objavila je da je do tekućeg datuma isporučila više od 150.000 vozila širom svijeta tijekom 2023. godine. To predstavlja godišnji porast veći od 60 % i potvrđuje poziciju marke CUPRA kao jedne od najbrže rastućih marki u Europi.

"Potaknuto uspjehom marke CUPRA, društvo SEAT S.A. objavilo je rekordne financijske rezultate u prvoj polovini 2023. Društvo je ostvarilo operativnu dobit od 371 miliona eura, 468 miliona eura više nego u istom razdoblju prošle godine, a povrat od prodaje nastavio je rasti te je već dosegao 0,5 % (-1,8 % u prvoj polovini 2022.). Tim je rezultatima posebno pridonio kontinuirani uspjeh modela CUPRA Formentor, najprodavaniji model u svom segmentu kao i potpuno električni model CUPRA Born, koji je udvostručio svoju prodaju 2023. Od početka poslovanja prodano je više od 400.000 vozila marke CUPRA od čega je više od 25 % ukupne prodaje u prvoj polovini ove godine.

Sajam IAA u Münchenu također je svjedočio svjetskoj premijeri izloženog vozila DarkRebel, koje pomiče granice dizajna i performansi te čak preispituje način na koji će se dizajnirati vozila za buduće generacije vozača.

Start Video