Novi e-Racer

Leon Competición

Modeli

CUPRA
Born
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
CUPRA
Tavascan
TRKAĆI AUTOMOBILI
Novi e-Racer
TRKAĆI AUTOMOBILI
Leon Competición
Combined ShapeCreated with Sketch.

22.02.2022

Nezaustavljivi impuls marke CUPRA nastavlja se uz CUPRA² i uvođenje Metahypea

  • Nekonvencionalna marka otkriva CUPRA²: svoju hrabru ambiciju ulaska u novu dimenziju

  • Marka CUPRA ove godine namjerava udvostručiti prodaju, promet i globalne mreže CUPRA Masters i CUPRA City Garages

  • Marka također najavljuje udvostručenje svoje ponude modela uz dva nova CUPRA modela

  • Tokom 2022. marka CUPRA napravit će još jedan korak dalje u pogledu automobilske industrije uvođenjem Metahypea, novog prostora za saradnju u metaverzumu

  • Kasnije tokom godine stiže i CUPRA² Experience, jedno od prvih trkaćih iskustava koje kombinuje stvarni i virtualni svijet

Martorell - Marka CUPRA ne prestaje podizati svoja emocionalna iskustva na višu razinu, a povodom svoje 4. godišnjice, ova nekonvencionalna i izazivačka marka podijelila je svoju ambicioznu viziju za godinu pred nama: CUPRA². Na posebnom online događanju, marka ne samo da je najavila dva nova modela koji će se pridružiti već proširenoj ponudi modela, nego će svoja emocionalna iskustva prenijeti u potpuno novu dimenziju uvođenjem Metahypea, nove platforme za suradnju u metaverzumu.

 

Start Video

 

CUPRA²: ambiciozna vizija za 2022.

"Naša 4. godišnjica ima poseban značaj. Planovi koje imamo za 2022. uključuju namjeru da udvostručimo prodaju, promet i svoju prodajnu mrežu. Zbog toga svoju ambiciju nazivamo CUPRA²," kaže Wayne Griffiths, izvršni direktor marke CUPRA. "Prije četiri godine mnogi su sumnjali u nas, no mi nikada nismo sumnjali u sebe. Ove ćemo godine još jednom dokazati da ništa ne može zaustaviti naš nezaustavljivi impuls."

Marka CUPRA također namjerava udvostručiti svoje globalne mreže CUPRA Masters i CUPRA City Garages, donoseći ove jedinstvene ponude još većem broju članova CUPRA Tribe diljem svijeta.

 

 

Udvostručenje ponude modela vozila marke CUPRA

Griffiths je također otkrio da će marka CUPRA uvesti dva nova modela, udvostručujući tako svoj postojeći portfolio. Ovo dolazi nakon prošlogodišnje najave da model CUPRA Tavascan, drugo 100 % elektrificirano vozilo marke nakon modela CUPRA Born, dolazi na tržište 2024. godine, a nakon toga, 2025. godine, električno vozilo inspirisano konceptnim vozilom UrbanRebel.

 

 

Metahype: podizanje emocionalnih iskustava marke CUPRA na višu razinu

Jedinstvene emocije utkane su u srž marke CUPRA, a kasnije ove godine ta će emocionalna iskustva postojati u potpuno novom prostoru kako marka stupa u metaverzum.

"Metahype je naše tumačenje ovog novog svemira. To je prostor za saradnju u kojem marke, start-up poduzeća i kreatori sadržaja mogu ugostiti velik raspon događaja i iskustava za pojedince kako bi stvarali i dijelili kulturu," dodao je Griffiths. "Ulaskom marke CUPRA u metaverzum, još jednom dokazujemo da smo marka koja izlazi izvan okvira automobilske industrije."

Bit Metahypea, koji je razvijen u partnerstvu s nagrađivanom, kreativnom i imerzivnom tvrtkom VISYON, koja je dio Mediapro Grupe, jest saradnja. Počevši od marki iz svijeta muzike i zabave, kao što su festival Primavera Sound i UBEAT, marka CUPRA udružit će se s partnerima iz više područja kako bi nadahnula novu generaciju. U razgovoru s globalno priznatom futuristicom i glavnom direktoricom Metaverzuma, Cathy Hackl, Griffiths je otkrio da će marke i pojedinci unutar Metahypea moći prikazivati umjetničke materijale kao što su NFT-ovi, digitalne i fizičke proizvode te prikazivati sadržaje putem streaminga.

Marka CUPRA imat će vlastito središte na platformi, mjesto na kojemu može stvoriti nova i spektakularna iskustva za CUPRA Tribe, u različitim tačkama tokom putovanja korisnika.

"Uz virtualne svjetove marke imaju priliku stvoriti potpuno nova, impresivna iskustva za svoje postojeće i buduće kupce. Ovo je izvrsna prilika za marku CUPRA da putem Metahypea sa svojim zajednicama sarađuje na inovativne i istinski autentične načine", kaže Hackl.

 

 

CUPRA² Experience: utrkivanje kao nikad u povijesti

Nezadovoljna samo prenošenjem svojih emocionalnih iskustava u metaverzum, marka CUPRA također je dala uvid u potpuno novi način utrkivanja, kombinirajući stvarni i virtualni svijet: CUPRA² Experience.

"Uz naše potpuno električno konceptno vozilo UrbanRebel na svijet donosimo CUPRA² Experience, jedinstveno trkaće iskustvo u kojem je ono što vozite stvarno, ali ono što vidite virtualno," objasnio je Antonino Labate, direktor marke CUPRA nadležan za strategiju, poslovni razvoj i operacije. "Uz CUPRA² Experience spremni smo uzdrmati tradicionalne oblike motosporta."

Prije uvođenja CUPRA² Experience, marka CUPRA stavit će na aukciju svoj prvi NFT UrbanRebel. Uspješni ponuditelj dobit će priliku biti jednim od prvih pilota za CUPRA² Experience.

Uvođenjem Metahypea, CUPRA² Experiencea i uz dva nova modela na vidiku, marka CUPRA slavi svoju 4. godišnjicu još jednom pokazujući da je progresivna marka koja se nikada ne zaustavlja.