Novi e-Racer

Leon Competición

Modeli

CUPRA
Born
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
CUPRA
Tavascan
TRKAĆI AUTOMOBILI
Novi e-Racer
TRKAĆI AUTOMOBILI
Leon Competición
Combined ShapeCreated with Sketch.

02.12.2022

CUPRA x Primavera Sound

  • CUPRA i Primavera Sound predstavljaju popis izvođača za 2023. pod konceptom "Mirroring you, I'll be your mirror" (Reflektirajući te, bit ću tvoje ogledalo)
  • CUPRA Tavascan bliže je no ikad, san koji će se uskoro ostvariti
  • CUPRA će sljedeće godine predstaviti Metahype, novi prostor za saradnju u metaverzumu koji će po prvi puta biti predstavljen u najavi popisa izvođača

Saradnja marke CUPRA s vodećim europskim festivalom Primavera Sound otvoriti će svoje novo poglavlje tijekom 2023., nove godine koja otvara uzbudljive nove mogućnosti.

 

 

Sljedeće izdanje dovest će najnovije i najbolje glazbene talente ne samo u Barcelonu, već po prvi puta i u Madridu. CUPRA i Primavera Sound će predstaviti popis izvođača za ta dva događaja, identična za oba grada te dati kratki uvid u budućnost marke CUPRA i novo, dinamično iskustvo. Radi se o videozapisu koji kombinira stvarni i virtualni svijet.

Festivali, koji će se održati u dva legendarna grada, reflektirat će jedan drugoga, a time i sam koncept događaja: "Mirroring you, I'll be your mirror" (Reflektirajući te, bit ću tvoje ogledalo).

Radnja priče koja će biti predstavljena u najavi popisa izvođača odvija se u metaverzumu marke CUPRA, Metahype, refleksiji stvarnog svijeta u proširenom digitalnom krajoliku, u kojemu dva avatara voze CUPRA Tavascan do virtuelnih događaja PRIMAVERA SOUND u Barceloni i Madridu.

 

 

"CUPRA nastavlja sa svojom ambicijom predstavljanja neočekivanog. Najava popisa izvođača glazbenog festivala Primavera Sound za 2023. ne ističe samo neke od najboljih izvođača koji će nastupiti, nego i rođenje novog izdanja kroz refleksiju. "

"Mirroring you, I'll be your mirror" (Reflektirajući te, bit ću tvoje ogledalo) izjava je namjere za našu publiku: Želimo biti ogledalo sljedećih generacija u stvarnom i metaverzumskom svijetu kroz naše proizvode i jedinstvena iskustva", rekao je Antonino Labate, globalni direktor za strategiju, poslovni razvoj i operacije marke CUPRA.

Metahype je svemir koji djeluje kao prostor za saradnju u kojem marke, start-up kompanije i kreatori sadržaja pružaju velik izbor događaja, okupljanja i iskustava za pojedince, kako bi stvarali i dijelili kulturu.

Otvorenjem u prvoj polovici 2023., Metahype će predstaviti iskustvo koje je marka CUPRA stvorila u metaverzumu kako bi ojačala veze s novom zajednicom digitalnih urođenika, buđenjem interesa budućih generacija.

Kroz taj svemir, CUPRA Tavascan postaje bliži nego ikad, san koji bi trebao postati stvarnost 2024., dok marka CUPRA nastavlja elektrificirati svoju budućnost.

Ovom saradnjom marka CUPRA dodatno ističe svoju strast prema muzici. Svojom saradnjom s festivalom Primavera Sound i platformom Boiler Room, jednom od najvećih svjetskih elektroničkih glazbenih platformi za streaming uživo, nastavit će stvarati jedinstvena i emotivna iskustva te inspirisati nove generacije iz Barcelone.

 

Start Video