Novi e-Racer

Leon Competición

Modeli

CUPRA
Born
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
CUPRA
Tavascan
TRKAĆI AUTOMOBILI
Novi e-Racer
TRKAĆI AUTOMOBILI
Leon Competición
Combined ShapeCreated with Sketch.

L.G.R za marku CUPRA

Sunčane naočale za vozače automobila. Ručno izrađene za vas.

Koji se koncept krije iza kreacija branda L.G.R?

Sunčane naočale za vozače automobila branda L.G.R nadahnute su željom za avanturom i željom za iskustvom novih stvari. Mirisima i bojama talijanske rivijere. Poslijepodnevom provedenim čitajući u Muthaiga Country Clubu u Nairobiju. Promatranjem vremena kako prolazi ispod drveta bagrema. Te se vizije zatim pretaču u dizajn.

 

Šta za vas znači luksuz?

Od našeg osnutka 2008. godine naša je firma kontinuirano rasla te sada ima 15 zaposlenih i tri tvornice u Italiji. Međutim, svaki se par sunčanih naočala i dalje izrađuje ručno. Ta ljubav prema umjetnosti ručne izrade utjelovljuje našu ideju luksuza.

 

Tko nosi sunčane naočale za vozače automobila branda L.G.R?

Uspješni smo na međunarodnoj razini. Nose ih poznate osobe kao što su Tom Cruise, Marion Cotillard, Gigi Hadid, Giorgio Armani i mnogi drugi.

 

Inspirirane Afrikom, ručno izrađene u Italiji. Kako proizvod s dvojnom osobnošću može biti uspješan?

Temelji se na istinitoj priči. porodična saga koja spaja afričko nasljeđe s talijanskom umjetnošću ručne izrade. Ta dvojna osobnost odražava se u svim detaljima naše marke i u svim našim novim kreacijama.

 

Kako oblikujete svoj proces stvaranja?

Proces započinje s vještim obrtnicima koji mogu stvoriti autentične proizvode visoke kvalitete koji ispunjavaju visoke zahtjeve. Zatim se sirovine obrađuju tradicionalnim metodama. Tako je svaki model branda L.G.R jedinstven. Acetat se, primjerice, pažljivo polira rukom. Ne upotrebljavamo otapala ili lakove za svilenkasti izgled.

 

Lakoća je karakteristika trkaćih automobila. Kako vi gledate na to?

Upravo to je naš koncept koji stoji iza modela Lawrence Flap posebno razvijenog za marku CUPRA. Pritom je fokus bio na lakoći kretanja.

Šta je bila inspiracija za dizajn modela Lawrence Flap?

Nadahnule su nas boje marke CUPRA i sportsko srce. A tu su i njezine temeljne vrijednosti: jedinstvenost, elegancija i snaga.

 

Koje ste materijale upotrebljavali za model Lawrence Flap?

Intenzivno smo radili kako bismo postigli jedinstvenu kombinaciju boja i materijala. Tu se ubrajaju plemeniti čelik, koža i kaljeno mineralno staklo.

 

Koji vam se detalj na modelu Lawrence Flap najviše sviđa?

Ekskluzivna boja bakra krila naočala, ukrasni šavovi na bočnoj zaštiti te krilni završetci i kožna bočna zaštita.

 

Za marku CUPRA ne postoji elegancija bez umjetnosti ručne izrade. Šta vi kažete na to?

Slažemo se s tom izjavom. L.G.R čuva svoje talijansko nasljeđe i vrijednosti napornim radom ljudi, a ne robota. Ljudi koji su se minuciozno bavili ovim zanatom tokom cijelog svog života. Svaki je okvir izrađen u potpunosti ručno. Primjenjujemo tradicionalne metode proizvodnje kako bismo ponudili elegantan i otmjen dizajn.

 

Zašto sunčane naočale za vozače automobila Lawrence Flap predstavljaju marku CUPRA?

Leće su izrađene od crvenog ogledalo stakla i fotokromatskih varijanti koje postaju žućkaste. Ove sunčane naočale idealne su za vožnju automobila te omogućuju dobru vidljivost i maksimalnu zaštitu očiju.