Novi e-Racer

Leon Competición

Modeli

CUPRA
Born
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
CUPRA
Tavascan
TRKAĆI AUTOMOBILI
Novi e-Racer
TRKAĆI AUTOMOBILI
Leon Competición
Combined ShapeCreated with Sketch.

Moderna. Izvanredna. Jedinstvena. Preteća redizajniranom modelu.

CUPRA Ateca.

Različiti se elementi rijetko spajaju kako bi se stvorilo nešto uzbudljivo i legendarno. Ove kreacije nerijetko prelaze granice onoga što se čini uopće mogućim. One izazivaju maštu i pričaju priču o izvanrednoj ljudskoj pustolovini. CUPRA Ateca objedinjuje ove elemente u sebi. Spoj sportskog duha i stilske elegancije. Simbol suzdržane energije i uravnotežene kontrole.

CUPRA Ateca temelji se izravno na jedinstvenom profilu snage marke CUPRA i zalaže se za autentičnost i vjeru u sebe. Ovaj model nudi prostor i udobnost terenskog vozila, ali nadahnjuje snagom koja nema premca. Dinamika i jasnoća. Neobuzdan temperament i kontrolirana suzdržanost. CUPRA Ateca puno je više od običnog automobila. Ona je simbol novog stila života.

Dopredsjednik marke CUPRA za prodaju i marketing opisuje marku na sljedeći način: "Ona njeguje osjećaj pripadnosti, ponosa, hrabrosti i odlučnosti. Iste karakteristike koje dijelimo s našim kupcima." S CUPRA Atecom ove ideje poprimaju oblik. Ona ih oživljava i pretvara u nešto veliko i cjelovito.

Zbog toga CUPRA Ateca nije samo neobična ideja već i dio jedinstvene zajednice. Ne slijedimo druge, već donosimo vlastita pravila. Pronalazimo stvari koje nas obogaćuju i od njih stvaramo nešto novo. Ne za svakoga, već za svakoga od nas. Odlikujemo se sposobnošću da prekinemo s konvencijama. Zato smo toliko dobri u onome što radimo, a CUPRA Ateca je rezultat toga.

Dakle, sjednite za upravljač automobila koji donosi revoluciju u branši. Redefinirajte pojam premium. I samo nemojte prestati razmišljati drugačije. Naime, CUPRA Ateca stvorena je za prave vozače, a ne za one koji samo traže statusni simbol. Automobil je jednostavno zabavan i uprkos tome uvijek fokusiran na cilj. Automobil koji je razvijen za trkaću stazu i koji pokazuje svoje istinske performanse na cesti. Za slobodoumnike koji sami nalaze svoj put.