Novi e-Racer

Leon Competición

Modeli

CUPRA
Born
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
CUPRA
Tavascan
TRKAĆI AUTOMOBILI
Novi e-Racer
TRKAĆI AUTOMOBILI
Leon Competición
Combined ShapeCreated with Sketch.

CUPRA ide nekonvencionalnim putem.

Inovacije nisu moguće ako ne dovedete u pitanje pravila. CUPRA Ateca i e-Racer utjelovljuju znatiželju i kreativnost te želju da se kreativnošću preispitaju današnje granice.

CUPRA Ateca iznova definira iskustvo vožnje. Inspirisana trkaćom stazom, stvorena za cestu. Impresivan SUV s 300 KS, pogonom 4Drive i mjenjačem DSG-7. I to nije sve. CUPRA Ateca objedinjuje sportski karakter i eleganciju. Elegantni vanjski detalji u boji bakra, okviri ogledala od karbonskih vlakana i sjajna crna unutrašnjost. Uđite i prepustite se užitku.

CUPRA e-Racer iznova definira iskustvo motosporta. Kao što i samo ime govori, riječ je o električnom trkaćem automobilu - prvom na svijetu u kategoriji touring automobila. 100 % elektromotor sa 680 KS i najvećom snagom od 500 kW tokom vremenskog intervala od 10 sekundi. Izum koji je daleko ispred svog vremena. Najmodernija elektrotehnika dokazuje da bučni motori nisu dovoljni za pobjedu na utrkama. Snaga je ta koja pobjeđuje!

A tko bi drugi mogao testirati granice nego poznati prvaci u motosportu? Andrea Dovizioso, 11-struki pobjednik MotoGP-a, sjeo je za upravljač modela CUPRA Ateca. Jorge Lorenzo, trostruki svjetski prvak MotoGP-a, vozio je model CUPRA e-Racer. Na trkaćoj stazi Castellolí na samo sat vremena od Barcelone. Stazi sa zahtjevnim zavojima, visinskim razlikama, pa čak i raskrsnicama. Oba su vozila postigla najveću brzinu i tako zaobišla osnovna pravila trkaće staze. Pogledajte video kako biste doživjeli utrku.

Start Video

U konačnici, evolucija je najvažnija. Samo nekonvencionalnim putem možemo prepoznati prilike, dovesti u pitanje sadašnjost i predložiti novu definiciju modernog sportskog karaktera.