Novi e-Racer

Leon Competición

Modeli

CUPRA
Born
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
CUPRA
Tavascan
TRKAĆI AUTOMOBILI
Novi e-Racer
TRKAĆI AUTOMOBILI
Leon Competición
Combined ShapeCreated with Sketch.

Laia Sanz

Motosport je u mojim genima.

Koja je Vaša strast?

 

Motocikli, automobili, motosport općenito... Oduvijek sam volio takmičenja. Ne samo zbog pobjede već i zbog istraživanja vlastitih mogućnosti, pomicanja vlastitih granica i postizanja onih stvari za koje drugi kažu da su nemoguće.

Automobili su me oduvijek jako privlačili. Još se sjećam osjećaja kada sam imao dvije ili tri godine i kada me otac stavio na poklopac motora svog automobila.

Po meni se istinska strast ne može opisati riječima. Osjećaj se može teško objasniti. Jednostavno mu se morate prepustiti.

Je li Vas vaša strast prema motosportu promijenila kao osobu?

 

Ona je dio mene: motosport je u mojim genima, on je dio moje osobnosti. Ponekad ne možete razdvojiti tko ste i što radite. I što god radili - bilo da ste dizajner, muzičar, obrtnik ili nešto drugo - morate ostati vjerni svojoj strasti.

 

 

Šta za Vas znači CUPRA?

 

Motosportski duh marke SEAT. Strast prema motosportu i trkaćim stazama, zajednička vizija automobila i otkrivanje načina na koji su ove dvije stvari objedinjene. Također želja za otkrivanjem šta slijedi, koje će se ideje pojaviti, želja za stalnim razvojem i usavršavanjem: povratak u radionicu kako bi se osmislila budućnost.

U budućnosti fokus automobilske tehnologije više neće biti na mašini, već sve više na čovjeku.

U kojem se smjeru razvija motosport?

 

Mehanizmi motosporta mogu se često mijenjati. Ali sam motosport se ne mijenja. Duh je danas isti kao i prije. Električni automobili? Vozačima utrka danas je možda teško zamisliti budućnost bez benzina. No kada se performanse električne mobilnosti poboljšaju, otvorit će se nove mogućnosti. Trebamo promjenu mentaliteta. Ideja motosporta mogla bi se u potpunosti promijeniti.

Općenito smatram da u budućnosti fokus automobilske tehnologije više neće biti na mašini, već sve više na čovjeku.

 

 

Povratak u sadašnjost: kakav je osjećaj voziti novi CUPRA TCR?

 

Fantastičan. To je pravi trkaći automobil. Snažne promjene stupnjeva prijenosa, sjajne vožnje zavojima - za mene savršen automobil za prelazak u svijet utrka za kup. Puno sam naučio dok sam ga vozio.

 

Više informacija

Pratite nas na Instagramu pod imenom  @CUPRA_Official ili na Twitteru pod imenom    @CUPRA_Racing.