Novi e-Racer

Leon Competición

Modeli

CUPRA
Born
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
CUPRA
Tavascan
TRKAĆI AUTOMOBILI
Novi e-Racer
TRKAĆI AUTOMOBILI
Leon Competición
Combined ShapeCreated with Sketch.

Ista dionica.

Različiti putevi.

CUPRA je sponzor ekipe Ducati od sezone Svjetskog prvenstva Superbike 2017. godine. Odlučili smo se za Ducati jer dijelimo slične vrijednosti. Kako biste to razumjeli, morate se malo vratiti u prošlost. Godine 2002. Ducati je debitirao na Svjetskom prvenstvu Superbike. Nakon samo četiri godine firma je osiguralo naslov svjetskog prvaka, i to u konkurenciji velikih japanskih marki koje su godinama vladale scenom. Kako je to bilo moguće? Vrlo jednostavno - iznova su osmislili svoju marku. I upravo takvoj budućnosti težimo u svijetu motosporta.

Iako je rođen za stazu, Ducati je također optimiziran za asfalt ceste. On je pravi izbor za sve koji žele postići ubrzanje od 0 do 100 za 3 sekunde. Ali to nije sve. Naime, svaki vozač Ducatija je svjestan da ovaj motocikl ima vlastiti karakter i da nije nužno prikladan za sve. Isto se odnosi i na vozila marke CUPRA.

 

Vozači Ducatija su Jorge Lorenzo, trostruki svjetski prvak iz Španije, i talijanski pobjednik po bodovima iz 2017. godine Andrea Dovizioso. Oba su vozača sada i ambasadori marke CUPRA. Oni ne nose samo logotip marke CUPRA na motociklima koje voze na prvenstvu već predstavljaju marku CUPRA i izvan trkaće staze.

 

Izgrađujući snažna partnerstva, CUPRA želi zbližiti ljubitelje motosporta.

 

Više informacija

Pratite nas na Instagramu pod imenom @CUPRA_Official ili na Twitteru pod imenom  @CUPRA_Racing.