Novi e-Racer

Leon Competición

Modeli

CUPRA
Born
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
CUPRA
Tavascan
TRKAĆI AUTOMOBILI
Novi e-Racer
TRKAĆI AUTOMOBILI
Leon Competición
Combined ShapeCreated with Sketch.

e-Racer: prvi koraci

Za mnoge je trkaća staza sinonim za tutnjavu motora. No u budućnosti motosporta nije važno ko je najglasniji, već ko ima najbolje performanse i inovacijsku snagu. Šta bi bilo kada bi najsnažniji motor ujedno bio i najtiši? CUPRA zna da istinska snaga dolazi iznutra. Spremni smo otvoriti poklopac motora i pustiti svijet da zaviri unutra.

"Naša početna nesigurnost zbog kompleksne integracije novih električnih sistema brzo je ustupila mjesto optimizmu jer je prvi električni automobil iz obitelji marke CUPRA - prvi potpuno električni touring automobil iz porodice marke CUPRA - odradio svoj prvi angažman na stazi", rekao je Xavier Serra, voditelj tehničkog razvoja u CUPRA Racingu. "Ovo je još jedan korak prema našem cilju da iznova osmislimo motosport i iskustvo na trkaćim stazama."

Start Video

Uspješna prva vožnja modela CUPRA e-Racer nije samo pokazala impresivan potencijal ovog električnog motora već je istovremeno pokazala svijetu da e-utrke nisu samo mogućnost - one su budućnost motosporta. A e-Racer je spreman pokazati put.

Ovi prvi koraci tek su prvi od mnogih. Svi elektronički sistemi rade besprijekorno. Sva četiri motora pravilno su kalibrirana. No znamo da smo sposobni za puno više. Zbog toga će sljedeća stanica za CUPRA e-Racer biti krug na stazi Castellolí, gdje ćemo nastaviti precizno usklađivati kompleksne električne sisteme i iskorištavati njihov puni potencijal. Čvrsto smo uvjereni da će CUPRA e-Racer biti više nego spreman za izlazak na stazu Circuit de Barcelona-Catalunya u završnici serije TCR Europe 2018 u oktobru ove godine.

Za istinske ljubitelje staze strast prema utrkama nije nešto što se može vidjeti ili čuti. Ona je u vašem DNK-u.

 

Više informacija

Pratite nas na Instagramu pod imenom @CUPRA_Official ili na Twitteru pod imenom @CUPRA_Racing.