Novi e-Racer

Leon Competición

Modeli

CUPRA
Born
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
CUPRA
Tavascan
TRKAĆI AUTOMOBILI
Novi e-Racer
TRKAĆI AUTOMOBILI
Leon Competición
Combined ShapeCreated with Sketch.

Na tragu budućnosti:

SEAT Sport postaje CUPRA RACING.

Godine 1970. osnovan je naš prvi vlastiti odjel za motosport pod imenom SEAT Sport. Otada se puno toga dogodilo u motosportu. Kao i kod nas. SEAT Sport sada je CUPRA RACING, uvodeći time novo doba u motosport. Novim imenom kratko i jasno opisujemo suštinu marke CUPRA i svoj pogled usmjeravamo prema budućnosti. Cilj kojem CUPRA RACING teži podrazumijeva neprestano osmišljavanje i razvoj nove vizije motosporta - kako na stazi tako i na cesti.

Na našem novom putu prelazimo s tradicionalnih formata na nove platforme i partnerstva koja motosportu daju novu perspektivu. CUPRA RACING želi biti predvodnik evolucije motosporta. Ili bolje rečeno: predvodnik revolucije. Istovremeno ostajemo kritični prema vlastitim planovima - i nećemo zazirati od promjene smjera ako će takva promjena služiti razvoju budućnosti motosporta. Sve to je moguće jer smo odlučili dopustiti promjene. I naravno, jer iza sebe imamo 40 godina iskustva i jedinstven tim strastvenih ljubitelja motosporta koji su dali izuzetan doprinos našem uspjehu na TCR-u i razvoju modela SEAT Leon Cup Racer.

 

Kako bismo razvili CUPRA e-Racer, vratili smo se korijenima SEAT Racinga: crtaćoj dasci u radionici. Rezultat je prvi električni touring automobil na svijetu koji će unijeti revoluciju u svijet motosporta.

 

Tehnologija e-Racera donijela je još jednu uzbudljivu inovaciju u motosport - E-TCR utrke. Prva serija utrka s isključivo električnim touring automobilima raznih marki započet će 2019. godine.

 

Ukratko, moglo bi se reći da će CUPRA iznova osmisliti motosport na sve moguće načine. Znatiželjni smo zbog onoga što nas očekuje..

 

Više informacija

Pratite nas na Instagramu pod imenom @CUPRA_Official ili na Twitteru pod imenom  @CUPRA_Racing.